Vertimart

Vertimart is gevestigd in Kwadijk en Heemstede en telt +/- 60 medewerkers. Pakweg 3.000 mondzorgpraktijken en 200 tandtechnische laboratoria maken gebruik van de praktijksoftware van Vertimart. Mondzorgaanbieders maken gebruik van Exquise en tandtechnisch laboratoria van Qbridge. Vertimart heeft zowel een on-premise versie van de software (Exquise Classic) als een nieuwe cloudbased oplossing: Exquise Next Generation.

Vertimart was in 1990 de eerste partij die een softwarepakket voor tandartspraktijken ontwikkelde: Exquise. Nu ruim 30 jaar later lopen zij nog steeds voorop.  Ervaringen uit de praktijk worden gecombineerd met de nieuwste digitale technieken. Voor klanten betekent dit meer gebruiksgemak, betere dataveiligheid en lagere kosten.

Die klanten bestaan trouwens niet meer alleen uit tandartspraktijken. Vertimart ondersteunt de gehele tandheelkundige sector, van mondhygiënist tot tandtechnisch laboratorium, met een breed aanbod van IT-oplossingen. Geen ”one size fits all”, maar maatwerk dat nauw aansluit bij de behoeften van klanten.

Het doel van Vertimart is om iedereen in de tandheelkundige branche zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Zodat zij die handen vrijhouden voor optimale zorg, met als resultaat een stralende lach op het gezicht van hun patiënten.

We support your smile

Lees meer op de website van Vertimart