Infomedics
Infomedics is gevestigd in Almere waar bijna 300 mensen werken. Infomedics wil de administratieve druk zoveel mogelijk bij zorgverleners weghalen, zodat ze zich volledig op de patiënt kunnen richten. Declaratieverwerking en factoring, dat is waar Infomedics goed in is.
Lees meer
Clearing House Apothekers
CHA is gevestigd in Den Haag en telt +/- 25 medewerkers. CHA zorgt voor een efficiënt declaratieproces voor apothekers, waardoor het declareren nog gemakkelijker wordt en de administratie maximaal wordt ondersteund.
Lees meer
Vertimart
Vertimart is gevestigd in Kwadijk en Heemstede en telt +/- 60 medewerkers. Pakweg 3.000 mondzorgpraktijken en 200 tandtechnische laboratoria maken gebruik van de praktijksoftware van Vertimart.
Lees meer
Gé Systems Nederland B.V.
GSN is gevestigd in Zaandam en telt +/- 20 medewerkers. Zo’n 800 mondzorgpraktijken maken gebruik van de praktijksoftware van GSN. De meeste klanten maken gebruik van Simplex en speciaal voor de mondhygiëniste is Simplex-M ontwikkeld.
Lees meer
Flexdata
Flexdata is gevestigd in Dordrecht en telt +/- 15 medewerkers. Flexdata heeft met haar zelf ontwikkelde softwarepakket Salusys een moderne oplossing gericht op de meer complexe mondzorg, tandtechnische labs en mondzorg in zorginstellingen. Zij bedienen ongeveer 200 klanten.
Lees meer