Gé Systems Nederland B.V.

GSN (waaronder ook W3Apps Online) is gevestigd in Kwadijk en telt +/- 20 medewerkers. Zo’n 800 mondzorgpraktijken maken gebruik van de praktijksoftware van GSN. De meeste klanten maken gebruik van Simplex en speciaal voor de mondhygiëniste is Simplex-M ontwikkeld.

Gé Systems Nederland B.V. is in 1990 opgericht vanuit het gedachtegoed om een automatiseringsoplossing te bieden waardoor er meer tijd overbleef voor de zorg aan de patiënt. Er werd een basis gelegd van software voor mondzorgpraktijken. De software kreeg de naam Simplex.

GSN is de samenwerking aangegaan met diverse bedrijven die hun steentje bijdragen aan praktijkautomatisering waardoor er veel koppelingen zijn gerealiseerd. Met deze koppelingen kan GSN klanten een totale praktijkautomatisering aanbieden.

Met de tandheelkundige softwarepakketten Simplex en Simplex-M richt GSN zich op de gehele mondzorg. In binnen- en buitenland wordt de software gebruikt door tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen en endodontologen. Het doel van GSN is het ontzorgen van de zorg. Hoe meer zij ontzorgen, hoe meer tijd er overgehouden wordt voor het behandelen van patiënten!

Lees meer op de website van Gé Systems Nederland B.V.