Over ons

MSPS Groep is onderdeel van HAL Investments. MSPS staat voor Medical Software & Processing Services. Onder de groep vallen 5 bedrijven die zich inzetten voor het optimaliseren van eerstelijns zorgaanbieders in Nederland. Gezamenlijk verzorgen zij de gehele keten, vanaf het plannen van de afspraak voor de behandeling tot en met het innen van declaraties. Met als doel om maximale efficiency voor zorgaanbieders, zorgconsumenten en zorgverzekeraars te realiseren.

Dit doen we onder andere door het realiseren van een naadloze integratie van de declaratie- en praktijksoftware. Zo willen we vanuit het principe ‘first time right’ het gehele declaratieproces nog verder finetunen.

Infomedics, Clearing House Apotheken (CHA), Vertimart, Gé Systems Nederland (GSN) en Flexdata zijn allen onderdeel van MSPS Groep B.V. Binnen MSPS is een opsplitsing gemaakt tussen factoring- & clearingbedrijven en praktijksoftwarebedrijven. De bedrijven werken autonoom en bieden hun eigen diensten aan de markt. Binnen MSPS wordt kennis uitgewisseld en samengewerkt met als doel om de systemen naadloos op elkaar aan te laten sluiten, met als ultiem doel: blije klanten.

Het team

Het management team van MSPS Groep bestaat uit de volgende vijf personen:
Fred Bloem – CEO
LinkedIn
Corinne Weeda – CFO
LinkedIn
Bas Wismans – CIO
LinkedIn
Sander van Boxmeer – CCO
LinkedIn
Jan-Willem Koelemij – MD MSPS software
LinkedIn